Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος

Επάρκεια Επιπέδου 3 που οδηγεί σε άδεια Τεχνίτη Χεριών & Ποδιών ή ΚομμωτικήςΟι εξετάσεις εμπειρικών (ή ΚΔΒΜ) τεχνιτριών άκρων και κομμωτών, ορίστηκαν για 10 Δεκεμβρίου 2023.

Πατήστε εδώ για να κάντε τα τεστ προετοιμασίας για νύχια ή κομμωτική.


Η περίοδος υποβολής αιτήσεων στον ΕΟΠΠΕΠ έχει λήξει.
Θα ενημερωθείτε για τις εξετάσεις εδώ, μόλις ανακοινωθούν.
Για τα σεμινάρια προετοιμασίας πάτησε εδώ

Για να βγάλεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος τεχνίτη άκρων (manicure, pedicure, τεχνητά νύχια, ποδολογία κλπ) ή για το επάγγελμα του Κομμωτή - Κουρέα, εάν ξεκινάς τώρα, θα πρέπει να βγάλεις ΙΕΚ 2 έτη στη σωστή ειδικότητα.

Για όσους έχουν ήδη επαγγελματική εμπειρία, δίνεται η δυνατότητα για πρώτη και τελευταία φορά να δώσουν εξετάσεις πιστοποίησης στον ΕΟΠΠΕΠ ως εμπειρικοί, με ή χωρίς σπουδές στο επάγγελμα.

Ο ΕΟΠΠΕΠ έχει ανοίξει τις αιτήσεις για εξετάσεις επάρκειας επιπέδου 3, στο επάγγελμα του κομμωτή και του τεχνίτη άκρων και κλείνουν σε μέρες. Αφού επιτύχετε στις εξετάσεις, παίρνετε την επάρκεια επαγγέλματος, με την οποία βγάζετε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το Δήμο.

Η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, σας επιτρέπει να ανοίξετε το δικό σας κατάστημα και δίνει ακριβώς τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με τους απόφοιτους ΙΕΚ.

Τηλέφωνο: 211.8.50.60.70 και 210.44.00.44.0


AlexMakeMePretty.com is operated by Ettc Sce Ltd, EL996830567, Gorgopotamou 4, 13671, Greece. Tel: 2104400440